EGYEDI BÖGRÉK

Fényképes Bögre

A bögre felülete minden esetben fehér, de ezen felül lehet színezett peremű vagy belsejű. A mágikus bögrénk alapesetben fekete, ami hő hatására fehéredik ki és így válik láthatóvá a nyomat. Űrméretben is igyekeztünk minél nagyobb választékot kialakítani (3 dl, 4dl, 5 dl-es korsó, illetve kávés csésze). A bögre teljes palástja mintázható, alul és felül akár kifutóra is, de túl sok fotó nem ajánlott a képek kivehetősége miatt.

Típus
1 képpel
2képpel/teli
Fehér 2,900 Ft 2,900Ft
Színes matt 3,100 Ft 3,100Ft
Színezett 3,100 Ft 3,100 Ft
Fekete/Mágikus 3,300 Ft 3,300 Ft
Kedvezmény 5db felett!

 

 

EGYEDI SÖRÖS KORSÓ

Fényképes korsó

Hozott fénykép vagy szöveg alapján tudunk Önnek egyedi korsót készíteni. A fényképnek lehetőleg nagy felbontású és jó minőségünek kell lennie. A korsót meg tudjuk csinálni 1 fényképpel (jobb vagy bal oldalra a fülhez képest), két fényképpel, vagy teli képpel is (fültől-fülig).

Korsó árlista
Egy képpel 4,200 Ft
5db felett kedvemény!

 

EGYEDI KÁVÉS KÉSZLET

fényképes bögre, egyedi bögre, bögre nyomtatás

Hozott fénykép vagy szöveg alapján tudunk Önnek egyedi kávés bögrét vagy készletet készíteni. A fényképnek lehetőleg nagy felbontású és jó minőségünek kell lennie. A kávés bögrét vagy készletet meg tudjuk csinálni 1 fényképpel (jobb vagy bal oldalra a fülhez képest), két fényképpel, vagy teli képpel is (fültől-fülig).

Kávés bögre árlista
Kávés bögre kanállal 3,500 Ft
Kávés készlet 3,500 Ft
5db felett kedvezmény!

 

FÉNYKÉPES TÁNYÉROK

fényképes bögre, egyedi bögre, bögre nyomtatás

Egyedi tányérokat is készítünk az egyedi bögrék mellé, ha igényt tartanak rá. A tényérok mosogatógépbe és mikróba is betehetők.

Fényképes tányérok árlista
Kis tányér 3,300 Ft
Nagy tányér 3,800 Ft
Kedvezmények 5db felett!